(iOS) Clone Armies: Battle Game fırıldaqçı kodu qiymətli daşları artırır
Feb 16, 2022 18:25:28 GMT -5
Post by nondbubbnadegso on Feb 16, 2022 18:25:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu qiymətli daşları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Oyun donmağa davam edir.
Oyuna qəhrəmanları geri əlavə edin, plz.
Vaxtınızı boşa keçirməyin. Bu oyun BOOOOOOOORRRRRIIIIINNNNGG!!!! 10 dəqiqə sərf edib 1-ci ekrandan düşmədiyimə inana bilmirəm
Rhosheda benji mən razıyam amma problemim fərqlidir ki, bu oyun 4-cü səviyyədə dayandığım zaman nüsxələri çox balanslaşdırmırdı və mən bunu deyəndə onu nəzərdə tuturam ki, qalxan dostum onun arxasında duran insanlarla çox güclü idi.
Mən Bu Oyunu Çox Bəyənirəm, Baxmayaraq ki, Müdafiə və Hücumun Ortasında Çox Oyunçu Oyanda Qovuluram və ya Qəzaya düşmüşəm.
Clone Armies: Battle Game Δράση avk
Bu oyun pisdir, çünki sonunu tamamlamalıyam, amma ordum güclüdür, amma niyə onların səviyyəsi aşağıdır, amma niyə daha çox zərər verirlər
Bu, indiyə qədər gördüyüm ən çətin oyundur. Lütfən, səviyyələri asanlaşdırın və təklifləri ucuzlaşdırın. Öz missiyalarınızı yarada bilsəniz, yarat əlavə edin.
Mən bu oyunu o qədər sevirəm ki, hər gün bütün klonları əldə etməyə çalışıram. Kaş ki, bu oyunda 10000000 dollar olsa çox əyləncəlidir, amma başa düşə bilmirəm ki, hər şeyin kilidini açmaq istəyirəm.
Siz 8 düymlük düymə kimi fərqli bir düymə əlavə etməlisiniz ki, onlar Hədəf hərəkət etdikdə və siz etiraf etdiyiniz zaman hədəfin hərəkət etdiyi yerdə hərəkət edə bilsin.
"Xüsusi məhdud 3X dəyər endirimi" paketinə görə gündəlik mövcud vahidləri ala bilməmək kimi bir neçə xırda nasazlıqlar istisna olmaqla, mən oyunu tamamilə sevirəm. Bu mikrotransaksiya təklifi gündəlik mövcud vahidlərin (DNT ilə almaq üçün) normal olduğu yerdə görünür, ona görə də həmin gün üçün vahidlərdən heç birini ala bilmirəm
Oyun oynanılmazdır, çünki əvvəlcə başqa bir oyunçu ilə döyüşməyə cəhd etsəm, bir saat gözləməliyəm. İkincisi, oyun qazanmaq üçün ödənişdir. Niyə? Mən yalnız zibil kartları və zibil vahidləri alıram. Üstəlik səviyyə. Mən 16-cı səviyyədə idim və düşmən klonları var idi, lakin onlar kürü vermirdilər. Ancaq təxmin edin, mən klonlama maşını məhv etmək istəyəndə. Maşın minlərlə komandonu klonlamağa başladı və gözətçinin yaxın döyüşlərdə komandoları öldürə bilməyəcəyini bildiyi üçün onları içəri saldılar. Lütfən, oynamayın.
Bu dəhşətdir, mən qülləmi və ya təmir staitonumdan istifadə edə bilmirəm ki, siz hekayə rejimində sizə kömək etmək üçün qüllədən və başqa şeylərdən istifadə edə biləsiniz və vahidlərin qiymətini aşağı salasınız.
İdeya inanılmazdır və icrası da əladır. Məndə olan yeganə problem silah düyməsinin kiçik olmasıdır.
Super oyun,tavsiye
Laggy, hətta planşetimə daxil ola bilmir
1. Sandbox istifadə etmək pulsuz olsaydı, bu, gözəl olardı. 2. Səviyyələri digər insanların tamamlaması daha asan olsaydı. 3.Lag (çox oyunçu) 4.Əgər 8-10 mümkün olsaydı (bəlkə də daha çox) 5.HƏZƏR OYNADIĞIM ƏN PİS OYUN!!!!!!!!!!!! Mənə!!!
Yeni multiplayer tamamilə zibildir. Əyləncəli mini oyun olardı, amma zəhmət olmasa orijinalı geri gətirin
yuxarı və ya aşağı atəş edə bilməzsiniz. hətta əylənmək üçün ssenaridə kifayət qədər cirrancy qazanmırsınız. ümumiyyətlə darıxdırıcı oyun.
Çox yaxşı oyun, onu yaxşı edən olduqca çətin!
Bunu sevirəm. Səviyyə sonradan çox çətinləşir, lakin yenə də əyləncəli bir oyundur.
Zahirən bu, əla oyundur, amma daha da dərinləşəndə əslində bir növ zibil olur. Kampaniya o mənada dəhşətlidir ki, bölmələriniz sıfır süni intellektə malikdir, bu, ilk baxışda sərindir, lakin siz onların döyüşdüyü oğlanı öldürəndə sizə kömək etmirlər, sadəcə olaraq intihar edirlər. Multiplayer həm də zibil qutusunda yanğındır. Mən məşq etmədən və ya müdafiə planımı dəyişdirmədən əvvəl reytinqli matçda oynamaq və qalib gəlmək məcburiyyətindəyəm və bölmələrinizin dəhşətli diapazona sahib olması və heç bir yerə nişan ala bilməməsi onu dəhşətli edir
Bu oyun həqiqətən zəhmlidir və bir növ 2 GTA V ilə müqayisə olunur, çünki bəli mənim anamın telefonunda 9 yaşım var, çünki o, yenisini alanda onu mənə vermişdi, amma əsas odur ki, bu oyun möhtəşəmdir mən hələ eyni qutuya sahib deyiləm, amma sandbox-da necə yadda saxlamağı söyləyən insanlar zəhmət olmasa bunu yeniləyin və umm bəli, amma həqiqətən deməyə çalışdığım odur ki, ümid edirəm ki, hamınız daha çox simvol əlavə edəcəksiniz, çünki bu, məndə olan ən gözəl oyundur. heç oynamış və mehriban biri
oyun yaxşıdı amma niyə düşmən mənim bölmələrimə nişan ala bilir və mən onların bölmələrini nişan ala bilmirəm
Clone Armies: Battle Game Akcja rwg
Bu oyunu çox bəyənirəm, çünki özəl komando cip helikopter snayper dəstəsi və digərləri kimi çoxlu hərbi qoşunlar var, ancaq hekayə rejimində daha çox səviyyəyə malik olduqları təqdirdə
Bu oyun çox pisdir. Mən bir axmaq levleni döymək üçün demək olar ki, 2 saatdan çox vaxt sərf etdim. Oyunu çox asanlaşdırın və botları yalnız oyunu oynayan oyunçu kimi güclə vura bilsin. Bu oyun zibildir, onu heç kim almamalıdır.Onun sadəcə bir yığını heç nə edə bilməzsiniz, çünki bu, çox çətindir və botlar istədiyiniz zaman istədiyiniz yerdə atəş edə bilər. Sanbox aldığım üçün pulumu mənə qaytarın. Bu oyun bitdi, YÜKLƏMƏYİN
Oyun əyləncəlidir, lakin çox oyunçu rejimi zamanı çökməyə və bağlanmağa davam edir. Oyunu yenidən başlatdığınız zaman, oyun qəzaya uğrasa da, rütbəni itirirsiniz.
Bu, əla oyundur. Digər taktiki döyüş oyunlarından çox fərqlidir. Amma onu 3 ulduzla qiymətləndirməyimin səbəbi sikkələrin demək olar ki, qeyri-mümkün olmasıdır və ikincisi, təkmilləşdirmələr artdıqca onu növbəti oyuna yüksəltmək daha çətin olur. səviyyə, və üçüncüsü, dərilər almaq üçün çox bahadır. Bunu elə edin ki, sikkələr və DNT-ni əldə etmək asan olsun və dərilərə vaxtaşırı endirim edin, məsələn, 50% endirim və biz sandbox rejimini ala bilməliyik. real pul əvəzinə DNT və ya sikkələrlə.
Mən multi-player oynadığım zaman digər oyunçu yenilməz və görünməzdir, xahiş edirəm bunu düzəldin
Çox oyunçu ilə yeni yeniləmə həqiqətən yaxşı deyil, zəhmət olmasa, sonuncu dəfə olduğu kimi edin. Qalan hər şey yaxşıdır və nağıl rejimi çox oyunçu rejimini kəsdi, həqiqətən hamı üçün uyğun deyil, xahiş edirəm bu oyunu düzəldin. Mən ona 5 ulduz verərdim, amma oyun deyir ki, mən heç bir səbəb olmadan əlaqəni kəsdim və çox yaxşı internetim olanda heç nədən geri qalıram. Yenə də lütfən, hər şeyi normal vəziyyətə gətirin ki, bütün ulduzları verə bilim.
Yaxşı, inkişaf etdiricilər, mən oyunu sevirəm, lakin heyət o qədər güclüdür ki, hücumçular 2-ci dalğada qalib gələ bilər, onları necə daha az güclü hala gətirə bilsəniz, oyun daha yaxşı olardı.
Bazar günü hava limanını nə vaxt qəbul edəcəyimi bilirəm, ona görə də ən azı bir neçə həftə hava limanına qədər ev işlərini görəcək tərəfdaşa ehtiyacımız var. həyat yoldaşım mənim mesajlarımdan heç biri yoxdur sabah səhər geri qayıtmalıyam ki, onu satın alma prosesində bir çek götürüb tyfor nəyə görə mənə bir surəti xoşlayırsan ki, sabah sənin və mənim əfsanəvi və tyforum var bir az işdə bitəcək, sonra gələn dəfə səni alacağam
Gözəl və orijinal fikirdir, amma irəliləmək üçün səviyyəni qazana bilməyəcəyim bir nöqtədəyəm və dəfələrlə cəhd etdim, bəlkə bunu asanlaşdıra bilərsiniz
Magical Pony Run - Unicorn Run Nhập vai dvhn
Nə cəhənnəm... Necə cəhənnəm bir oyun edə bilərsiniz, harada ai hər hansı bir istiqamətdə vurmaq bilər, lakin siz bilməz. Silindi.
Clone Armies: Battle Game অ্যাকশন xyr
Mamamiya
Bu oyun zəhmli ola bilərdi (o da bir nöqtədə idi), lakin bu oyuna qənimət qutuları gəldi və digərləri kimi günü məhv etdi, mən də qənimət qutuları ilə vidalaşmaq və bacardığınız zaman sevinc günlərini geri qaytarmaq üçün sadə bir xahiş edirəm. sadəcə ümid etmək əvəzinə əldə etmək istədiyinizi əldə edin.
Mən yeniyəm və çox oyunçuya getdim və AI məşqlərinə basdım və bu, mənə yalnız yaxşı oyunçularla imkan verdi
Bu oyunun bəzi incəlikləri var ki, heç bir səbəb olmadan çökür və mən reytinqi itirirəm və idarə edə bilməyəcəyiniz bir dublunuz olacaq və ölsə öləcəksiniz
ela
Deyir ki, dərhal işə başlayacaq və o, amma məni qovacaq, hətta oyunu oynamağa icazə verməyəcək