Post by nondbubbnadegso on Feb 16, 2022 18:13:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - משחקי פאזלים ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - משחקי פאזלים IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת זהב רבים ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - משחקי פאזלים 2022 version ▞▞▞
משחק טוב. הרבה תמונות יפות. חבל שאי אפשר לשים בחזית בצד את התמונה המקורית
צריך כפתור כדי להחזיר את כל החלקים הרופפים בתור. במקום זאת. אם הם נמצאים על גבי חלקים אחרים על הלוח, קשה לראות אותם.
יותר משנים של נקודות והשלימו פאזלים וזה הפסיק לעבוד. נאלצתי להתקין מחדש ואיבדתי את כל הנקודות שלי. 6 חודשים לאחר מכן קרה אותו דבר. זה היה המשחק האהוב עליי, אבל הוא כבר לא מרגיע - עכשיו זה פשוט מתסכל.
זה מחדד לי את הזיכרון..זה מרגיע אותי..צבעים מרהיבים גרמו לי להתלהב ולסיים בקלות כל פאזל..♡♡☆☆
Jigsaw Puzzles - puzzle hra Hlavolamy joa
לפרסומות רבות. לפעמים בהפרש של פחות מדקה
מהמם
זה יכול להיות משחק פאזל פנטסטי. אני מבין את הצורך בפרסומות ולא אכפת לי מהן (נשלחתי למשחק הזה ממודעה במשחק תשבץ אחר). אבל 4 פרסומות במהלך המשחק בפאזל הבא הכי קטן זה יותר מדי בשבילי. עמלת "ללא פרסומות" קטנה, אבל עבור חלקנו אפילו כמה דולרים זה יותר מדי. כמו כן, כאשר התחלתי לראשונה, רוב הפאזלים היו נעולים כך שהבחירה בתמונות נהדרות הייתה קטנה. אני אתקין ואמצא משחק פאזל שפחות פולשני פרסומות.
פעם ראשונה ואני ממש אוהב את זה. בדרך כלל עושים את זה באופן ידני.
תמיד מאתגר, תהנה מאוד מהפאזל
זו אפליקציה די מדהימה; הרבה פאזלים, חוויה מהנה וסצנות תוססות. עם זאת הצעה: אולי הוסף תכונה שבה נוכל למיין את הפאזלים שהושלמו בתיקייה אחת. אולי תוסיף גם שורת חיפוש.
התקנתי את האפליקציה הזו והשתמשתי בה כמה שבועות. הפאזלים היו נחמדים, אבל ההפרעות התכופות למודעות היו כל כך מעצבנות שהסרתי את האפליקציה. יש לי הרבה משחקים בטאבלט שלי, אבל לאף אחד מהם אין תדירות פרסומות כל כך גבוהה, ואם היו, הם גם היו נעלמים!
קצת קשה אבל כיף
בדיוק עשיתי את הפאזל הראשון שלי והתנתקתי פעמיים. אודיע לך ברגע שאדע כיצד לדרג את האפליקציה הזו. עבר זמן מה, אבל שיחקתי באפליקציה שלך והופרעתי כל כך הרבה פעמים בזמן ביצוע תמונה שאני אסיר את ההתקנה של האפליקציה שלך. חבל כי יש לך כמה תמונות ממש יפות, אבל WAAAAY יותר מדי פרסומות.
פרסומות בין משחקים זה גרוע מספיק, אבל להפריע לפאזל כדי להציג מודעה זה מגוחך ומתסכל מדי. לְהִמָנַע.
אני אוהב את זה כל כך משעשע אבל כל כך הרבה פאזלים לחג המולד
אני נהנה מחידות, אני מוצא את האפליקציה הכי מושכת כי אני לא צריך להתמודד עם אחסון וחתיכות שאולי אפסיד או חושב שאני צריך לשים בצד ליום אחר. זה נוח אני יכול לבחור את רמת הקושי שלי זה פשוט מדהים. תודה רבה לך
אחלה משחק
חידות נחמדות. מודעות מופיעות בערך כל דקה או שתיים. ובאמצע פאזל. לא שווה את זה.
אפליקציה טובה ומהנה ללא הרבה פרסומות
אל תוריד אם אתה לא רוצה חוויה נוראית. זה אחד מאותם משחקים שתאגידים עושים כדי לנסות לסחוט הכנסות מפרסומות מאנשים על חשבון האיכות. פשוט יש כל כך הרבה מודעות, ADS ADS ADS, חלקן בלתי ניתנות לסגירה ואי אפשר לדלג עליהן, ואתה בקושי יכול לשחק בלי להיות מופגז בפרסומות שגורמות לך לסגור את האפליקציה ולהתחיל מחדש. המשחק אפילו לא כל כך מעוצב או כיף לשחק (לדעתי) אם אתה רוצה אפליקציית פאזל, יש אפשרויות טובות יותר מזה.
אני אוהב לעשות פאזלים ואני שמח שהפאזלים האלה מאפשרים לך להחליט כמה חלקים אתה רוצה לעשות! תודה...
Jigsaw Puzzles - puzzle game Teka-teki nhf
Jigsaw Puzzles - puzzle games پزل xfn
אוהב את המשחק הזה, לצערי אני לא יכול לתת לו דירוג גבוה יותר כי הוא לא מסתנכרן. לא מזמן שברתי את המכשיר השני שלי והייתי צריך לקנות אחד חדש ואיבדתי את כל ההתקדמות והאוספים שלי ועכשיו אני מנסה להתלבט אם כדאי לעשות את זה שוב 🤔
האפליקציה היא לרוב פשוטה לשימוש והיא מה שהיא אומרת שהיא. הבעיה היא שחלקים ייעלמו ממך, ממש יהיו על המסך ויעברו מודעה או היכנסו שוב לפאזל והוא נעלם (או אפילו ישימו אותו קרוב מדי לקצה). הדרך היחידה להחזיר את זה היא לצפות בפרסומות עבור "רמזים". זה לא רמז כשאתה גורם לחלקים להיעלם בכוונה כדי לאלץ פרסומות נוספות. (וכן, זה הפתרון שלהם אם תסתכל על העזרה/שאלות הנפוצות)
אוקיי אז שיחקתי עכשיו שני פאזלים אחד עלה מטבעות כדי לפתוח את השני היה בחינם, אגוז השני כל כמה דקות זה מפריע את הפאזל לשחק מודעה. הכי מתסכל!
אחרי ששילמתי 5.49$ כדי להיפטר מהפרסומות התכופות והמגעילות מדי, אני נהנה מהמשחק הרבה יותר. עם זאת, לאחר התחלת 3-4 פאזלים, כעת, חלקם מגיעים עם חלקים חסרים. הייתי שם את זה בקטגוריה של, "קדימה אחי!" לשלושה מתוך הארבעה היו חלקי גבול חסרים. אני עובד על אחד עכשיו שחסרו לו שני חלקי גבול, אז התחלתי מחדש את הפאזל. עדיין חסרה חתיכה אחרי שעשיתי את הגבול פעמיים עכשיו. אני עלול להיות מתוסכל מספיק כדי להסיר את ההתקנה בשלב מסוים.
משחק מדהים והמשחק הכי טוב בעולם
יותר מדי מודעות. זה מעצבן לעבוד על פאזל ולעצור לעתים קרובות עבור פרסומות מאולצות.
היה קשה אך התוצאה השתלמה. ומהדגרת.
Salão de Beleza Monster High™ RPG ysf
די משעשע, מבאס שאתה צריך להוציא מטבעות כדי לקנות חלקי פאזל בגדלים שונים.
הייתי צריך לראות 4 מודעות רק כדי לסיים פאזל אחד! פרסומות בין חידות מדאיגות אותנו דבר אחד אבל להפריע למשחק כדי להציג פרסומות זה יותר מגוחך! אני לא אשחק שוב. יותר מדי משחקים אחרים לבחירה.
האפליקציה הזו הייתה לי בערך 20 דקות ונתתי לה דירוג חיובי מיד אחרי שסיימתי את הפאזל הראשון. ואז המודעות התחילו לצוץ והייתי מגניב איתן אם הן היו רק בין חידות, אבל אז הן התחילו לצוץ באמצע העבודה על הפאזל! בפעם האחרונה שהרכבתי, עלו 4 מודעות במהלך המשחק! זה היה הקש ששבר את גב הגמל והסרתי! אם זו הדרך של החברה הזו לאלץ שחקנים לשלם עבור Ad Block, זה פגע!
אז מכונית כל כך טובה. סיימתי רק שלב אחד ונראה שאין פרסומות עדיין!
ניתן להכניס למסך כחמישים (גם יותר) חתיכות ולהתאים לפי המיקום . הכללפי ענייני השחקן.
Jeux de puzzle - puzzles Réflexion nsyk