Post by nondbubbnadegso on Feb 16, 2022 17:52:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира многе кристале ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Towerlands - tower defense Strategia swit
Добра игра, забавна идеја. Волим механику у борби. Граду би требало мало посла, понекад је кваран, али ипак прилично добар. Понуде су скупе.. све је прилично 10 долара
Одлична надоградња на ранију игру торња. Моја једина замерка је што на крају сваке битке нема статистике.
Пфффт, свидела ми се игра, али онда сте постали похлепни да правите аутоматску функцију и функцију убрзања коштате вашег усраног програма чланства од 10$ да се никада више не инсталира. Можете рећи да има бесплатно доступност сваког дана, али не размишљам о гледању реклама за 3 аутоматска бесплатна, што вам се плаћа по огласу. Нико не жели да се пријављује дневно за 5 минута „бесплатног“ убрзања
Сама игра је веома јединствена и одлично убија време. Нажалост, упропастила га је похлепна месечна претплата која закључава кључне функције као што су аутоплеј и могућност гледања битака повећаном брзином иза паивалл-а када игра већ има микротрансакције и подржана је огласима. Заиста је тужно видети игру са толиким потенцијалом како је оборио овакав паивалл. Надам се да ће програмери то ускоро променити.
Уживао сам неко време, али сам ударио у зид што је веома фрустрирајуће, тако да смањујем своје губитке. Преиспитао рејтинг. Заслужује боље.
Ово заслужује 2 звездице због тога колико је скупо, али даје бесплатно злато за огласе тако да функционише. Свако може да плати за боље јединице. Уреди: Спустио сам је на 2 звездице од мог оригиналног коментара пошто је све у овој игри иза платног зида. Не једнократно плаћање, већ бесконачан паивалл.
Искрено, заиста забавна игра, била би тотално 5/5, али то је 100% гледање реклама или не можете играти неку игру. Добијате 20к већу награду за мисију једноставним гледањем реклама, али све има лоше награде, тако да морате да гледате оглас да бисте извукли нешто корисно из игре. Више од половине мог времена за игру трошим на рекламе. Био бих више него срећан да платим игру да нема реклама, каква штета. Барем сте извукли нешто новца од мене са рекламама које сам гледао!
Ова игра је ИЗУЗЕТНО плаћена за победу, прогресија постаје експоненцијално тежа скоро на почетку игре, све што може да се надогради захтева злато, којег нема у изобиљу, ликови нису избалансирани (постоје слабији ликови које откључавате касније у игри), систем за откључавање карактера сам по себи је глуп. Случајно кликнем на дугме за видео сваки пут, јер се појављује одмах иза дугмета "заврши" на крају битке. Све у свему лоша игра
Towerlands - tower defense Strategy tzl
Уживам, али сам разочаран недавним ажурирањем које је користило једини прави начин да се стекне искуство за нивелисање библиотеке (односи се на клан ПВП). Са овим ван игре сада је скоро немогуће да се лвл јер нормалан талас на мом тренутном лвл-у даје само 200к екп и треба ми 40+мил да бих тренутно повећао лвл. Осим овог једног захвата, уживам у игри. (и не за оне који се питају да се не плаћа појачање механике)
Здраво, желео сам да вам кажем да желим да пренесем податке на мој други андроид, али то не функционише, па ако можете да додате дугме како бисте променили свој Гоогле Плаи налог, то би било сјајно.
Рецимо само да су рекламе у игрицама изузетно досадне, неће причати о другим стварима док не поправите свој систем огласа. Не желим да видим да се снооп дог рекламира за шеме игре
Програмери не решавају проблеме у игри. Не одговарају на мејлове. То је превара, ако играте, немојте трошити новац на то. АЖУРИРАЊЕ. Написао сам приватну поруку, добио одговор, проблеми још увек нису решени. Плаћено је 12,99 за 1-месечну карту, која је трајала 2 дана. Нема повраћаја новца, никада није поправљено, месецима касније. Чини се да програмери немају појма како да поправе мале проблеме.
Искрено, ова игра је заиста добра и свакако бих препоручио да је играте. Једине две ствари за које се надам да ће бити промењене/додате су 1) Направите га тако да можемо брзо да прикупимо злато са мапе, помало је досадно сакупљати појединачно. 2) Учините тако да надоградње за куповину са функцијом драгуља имају кутију за упозорење или нешто слично, било је више пута када сам случајно платио надоградње својим драгуљима. Све у свему, игра је веома добра и добро направљена.
Из било ког разлога. Моја игра је заглављена на таласу 60. Замрзнуће се усред битке и ако затворим и отворим апликацију, игра некако мисли да сам прескочио 200 таласа. Морам да деинсталирам и поново инсталирам да поправим и то је поново урадило. Поправите ово
Направио сам 2 куповине за 800 драгуља и оба пута се појавила грешка, није ми дао драгуље, али је узео новац са мог банковног рачуна. Заиста уживам у игри, али нисам срећан због овога. Послао сам е-маил оног дана када се то догодило и нисам добио одговор.
Добра је игра, али ме избацује и има превише реклама и стално се смрзава😑😒
Морате погледати гомилу реклама да бисте имали шансу да напредујете. Играње је генерално у реду. Једноставно није вредно свих реклама и платних зидова.
Игра је у реду, али имам пар замерки: - Статистика уопште није добро објашњена, не можете да видите своју укупну статистику (% критичности, % стрелаца итд.) - УИ је ужасан из истих разлога као горе, веома је претрпано, мој предлог би био да сортирате јединице по нивоу - нема начина да се тестирају градње, ограничава експериментисање - премиум чланство превише кошта, такође би требало да даје неке драгуље сваког месеца, ако се не побољша, отказаћу јер је бесмислено. - Добар потенцијал, али прилично лоше урађено
Stylist Girl: Make Me Fabulous Εύκολα mlt
Основна игра је у реду. Довољно добро да играм до нивоа 150. Далеко најгора ствар у овој игри је ф2п модел монетизације. Ова игра и сав њен садржај вреде максимално 2,50 фунти. За играње без реклама програмер жели 9 фунти месечно! Играње са огласима значи да се око 50% времена игре троши чак ни не гледајући у телефон док чекам да се огласи заврше.
Веома лепа игра, гледао сам рекламе сваки пут када сам могао да подржим програмере игара и да напредујем у игри, сада сам сазнао да Лигхт Арцхер, који је заправо супер добра јединица, може да се откључа само преко Премиум-а и да морате 100% платите прави новац за то. Дакле, у основи је сав садржај у игри бесплатан, али ако желите најјаче подешавање или желите да испробате све што игра може да понуди, жао нам је што не можете. Ако лаки стрелац кошта више злата као 20 мил могао бих да платим огласима, али не.
Било би боље да се ауто битка АИ користи тамо главом, а не само да користи тамо вештине када су доступне. Исцељујућа снага куле када је пуна. Сви позиви се појављују у исто време, остављајући вас широм отвореним. Такође позивање треба да започне тајмер када почну да нападну. Претти Коол игра. Додаци и новац вам се не баца у грло. За то сам добио премију.
Занатски предмет се није појавио два пута. Готово са игром.
Добро је. Али морам да чекам и чекам да ојачам данима да бих победио НПЦ замкове. Купио сам Лигхт Арцхер. Он је кул, али мислио сам да ће ми то знатно повећати снагу. То није. Пао сам као да сам потрошио новац. Али опет ми се свиђа због његових способности.
То је забавна игра, али нема корисничке подршке и превише времена проводите гледајући рекламе, тотално зграбите готовину Покушао сам да им пошаљем е-пошту за подршку и враћена је без испоруке. Али дајте им 1 звездицу и они ће одмах одговорити. Лол
некако понављајућа али лепа игра
Заиста цоол игра. Само не знам зашто моје јединице губе здравље баш из торња. Непријатељ не. Дајем динар за то што мислиш...
Бриљантна игра, заиста одлична идеја, а овај велики редизајн је заиста помогао. Али овде је ЈАКО много новца за победу. Толико функционалности је закључано иза 'Про' паивалл-а који вас пријављује за плаћање од 8,99 фунти месечно! То је више од Нетфлик-а!! Ово је једноставно превише, а да не помињемо да игра такође има рекламе за бржи напредак. Молим вас, позовите поново. То чини вашу сјајну игру много досаднијом за играње и теже је препоручити.
То је добра игра са лаким контролама и брзим начином да направите злато за надоградње и искуство, али ако покушате да купите било шта, узима вам новац, а не даје вам коју јединицу или пакет који купите.
Ова игра је НЕВЕРОВАТНА у прикупљању прихода од реклама. Огласи су неопходни за благовремено подизање нивоа. Ако волите рекламе, ово је игра за вас.
Морао сам да уредим своју оцену, игра се тренутно не може играти. Покушајте да је учитам и ако будем имао среће да се игра учита када кликнем на било где, одмах се руши. Послао сам извештај о паду у којем је детаљно објашњено шта се догодило. Надам се да ће ово ускоро бити поправљено, уживам у игри, али не могу да се пријавим већ много дана.
Свиђа ми се досадашње искуство са игром, игнорисали смо премиум ликове јер коштају превише правог новца. Иако се игра може играти ван мреже, што је одлично, корисничком интерфејсу је дефинитивно потребно више побољшања јер је изузетно заостао током сваке интеракције. Једна грешка је та што модул стреличара треба стално да се води где да пуца, немогућност закључавања у позицији је сметња за игру. Добар посао генерално.
Игра је прилично забавна.. Али достигла ниво 20 и игра би се срушила без обзира шта сам урадио, нисам могао ништа да урадим на мапи, поразио би шефа, једноставно би се срушио. Тако да сам покушао да се пријавим на другом уређају као што сам урадио раније, али овај пут је избрисао сав мој напредак и вратио се на ниво 10.
Забавна игра за играње неких пријатеља! И не морате ништа да плаћате! Само треба мало дуже, али то је оно што игру чини забавном. Нема глупих ствари за пуњење енергије. Само наставите да играте док не погодите блок, сачекајте злато и надоградите своје трупе и наставите
Стварно забавно. Много реклама
Towerlands - tower defense Strategia swit
Игра је била забавна за оно што сам могао да играм, али сада неће учитавати огласе и руши се при покретању.
Игра је стандардна одбрамбена игра за изградњу кула све до тачке у којој схватите да је практично све или монетизовано или заглављено иза огласа. Подстицаји за огласе нису тако лоши, оно што је страшно је монетизација 1,5 и 2к брзине. Ако ћу да гледам рекламу сваких 30 секунди, не играм игру на 1к брзини и не заслужујеш мој новац.
То је одлична игра у којој је стварно подизање нивоа лако и можете добити много ресурса гледајући рекламе. Можете слободно да комбинујете јединице како бисте направили своју најјачу линију. Наставите са добрим ажурирањем (недавни има много грешака)
Игра је тако-тако, специјалне јединице се могу купити само правим новцем, кланови могу само донирати ресурсе, зашто не злато или кристале?.. пошто у то време највише играм на рачунару, било би сјајно да се ова игра може играти у емулаторима.. срање није и понавља се у каснијим фазама... нема битака кланова или пвп-а... 2 звездице за игру.
Ова игра је сјајна, али надоградње драгуља су лоше постављене, управо сам изгубио 47 драгуља јер се место дугмета променило на ниво од плус 5 за торањ што је заиста срање. Ажурирање: Одговорили сте на моју рецензију, али не и на е-пошту, нисте ми вратили моје драгуље и то ми само показује да вам заиста није стало до корисничког искуства! Надам се да ћете добити свој новац од свих огласа које сте убацили на платформу и маркетиншких информација које ћете продати. Топли поздрав.
Ову игру играм већ неколико месеци и током овог времена игра се значајно променила од редовних ажурирања. Далеко, ова игра се уклапа у категорију 'гринди' због тога што се ослања на дугорочну и свакодневну употребу за максимални напредак. Уживам у главним таласима непријатеља који се боре како ја постајем јачи. Међутим, програмери игара се боре да избалансирају играче у касној игри, што чини велики део остатка игре (као што су нови Цлан Варс) веома тешким.
Добра игра до сада. Чека се ново ажурирање. Након тога, ако су и даље забавни и лагани огласи, даћу му 5* и платити мало да играм👍
У почетку је прилично зависно, али на крају има једну од најгорих прогресија у игри. Једноставно није вредно тога. Првих 50 нивоа је лепо, али после се ништа ново не дешава. Чак и после 500, и даље је исто...
Ектра игра за убијање времена
Игра је у реду, али имам овај проблем: након 100 лвл, када надоградите свој торањ, свака 2 нивоа дугме за надоградњу се замењује другим дугметом за надоградњу, које користи кристале (у валути игре). Веома је лако грешком потрошити кристале. Надам се да је ово грешка и ненаменско понашање.
Била би то одлична игра да нисте бомбардовани рекламама. Верзија без огласа захтева месечну претплату, што за мене није дозвољено.