Post by vergdislonarpa on Feb 5, 2022 21:01:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko zlata ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
Ta igra je bila včasih zelo zabavna, vendar se je premaknila, da bi bila edina možnost plačana za igranje. Nepremagljivi so tudi z uporabo vseh ojačevalcev. Nato dodajte rožnate ravni, da obrišete vse ojačevalnike, ki jih morda uporabljate. Odstranjen bo, nehajte se ukvarjati z denarjem.
Ne morem priti do tabličnega računalnika Android, to je bilo treba popraviti, hvala zelo slabe ocene, popravite čimprej hvala, sicer ne bom nikoli več igral vsega trdega dela, ki sem ga vložil. Od takrat ni bilo nobenih težav popravljenih, prosim popravljenih čimprej HVALA
Kar se tiče užitka na začetku, bi mu dal 5 zvezdic. Toda kot so rekli drugi, višja kot je stopnja, težje postane brez porabe tone denarja. Redko se več igram, ker je pretežko sodelovati v izzivih, ker lahko morda premagaš eno raven v krogu življenj. Jaz sem na nivoju 2700.
Uf! Igra je bila posodobljena na mojem telefonu danes zjutraj in zdaj nagrada v škatli ne bo delovala! Merilnik časa deluje na 0m 0s že URE in mi ne dovoli, da se obrnem 😭. Zakaj?! In ja, aplikacijo in telefon sem zaprl in znova zagnal. 😪
Če želite preiti ravni, morate porabiti in porabiti denar. Za igro, ki jo lahko kupite, je ceneje plačati. Ta igra zahteva vsaj 10 $/teden. Plačati morate 2,99 $ samo, da dobite drugo polovico zasluženih kovancev, ki se shranijo v skrinji, ko doseže 4000-5000 kovancev. Nekatere, če ravni realno ni mogoče preseči brez nakupa bomb. Zagotovo je zanje zaslužek, če se resnično podate v prehod nivojev in izdajanje denarja. Ni mi več tako všeč.
Grozna igra. Ne naložite si.
Edini razlog, zakaj dajem 3 zvezdice, je, ker iz nekega razloga niste dali možnosti, da bi se pridružili vrtom drugih ljudi, da bi videli njihove in jih lahko obiskali. Želim si, da bi bila to možnost, potem bi bilo 5 zvezdic
Ta igra je bila včasih bolj zabavna kot zdaj. Liki nikoli ne utihnejo, vedno manj se odločate, nekatere ravni pa je skoraj nemogoče premagati, če ne želite porabiti denarja. In podpora za Playrix je nora šala. Ne obremenjuj se z njimi. Opravičili se bodo za težavo in ne bodo storili ničesar, da bi jo odpravili. Na splošno zelo razočaranje.
Igra s kartami za enega igralca
Gardenscapes Gündəlik esh
Zabavna premisa, vendar so nekatere ravni pretežke in zlahka lahko zapravim vseh 5 svojih življenj naenkrat, preden imam srečo pri enem od naslednjih poskusov. In veliko bolj gre za ujemajočo se puzzle igro kot oglaševano.
Plačajte za zmago. Porabite pravi denar za nakup ojačevalcev ali igrajte isto "uganko" (če tako imenujejo generator naključnih oblik) pet tednov zapored. Dolgočasno!!! Imam toliko boljših stvari za početi.
Gardenscapes Casual bay
Igra ni ustvarjena zato, da bi se zabavali, ustvarjena je zato, da vas zasvoji in zapravi denar. Preveč zapleteno, preveč skopo z nagradami in iz nekega razloga je vsaka 10. stopnja "super trda" in je ni mogoče premagati s strategijo, samo srečo in denarjem. Že tedne sem bil na isti ravni in celo porabil svoj denar, da bi poskusil prebroditi to, kar mi je žal. Tudi večina "vrtnarstva" so stvari, kot je "poglej opečno steno" in za to moraš porabiti svoje točke. Brez izbire. Ne igraj te igre.
Lahko se ujameš pri popravljanju nepovezanih nepovezanih vrtnih predmetov, kot je prenova podstrešja, da lahko Austin pije limonado. Bodi potrpežljiv. Za dokončanje vrta lahko traja na stotine stopenj. In Austinov začetni pomežik se še vedno zdi seksističen. Mogoče bi se dalo spremeniti v palec gor.
Stopnje postajajo težje in težje, dokler ne morete iti dlje. Čas je za zamenjavo iger.
Ta igra je zahtevna in ko jo sestavljate sobo za sobo, želite videti, kaj je zraven sestaviti. To igro igram že vrsto let in jo priporočam. Še vedno mi je všeč! Še vedno bo všeč! Še vedno močno!!!
Stunt Car Extreme Racerspil gdl
Super
Premik navzgor ni odraz spretnosti, temveč porabljen denar. Tisti, ki porabijo denar za dodatke, napredujejo hitreje. Čista spretnost zahteva čakanje na dnevne nagrade za pomoč. Žalostno. Uganke na ravni 1500 so redko rešljive brez dodatkov. Všeč so mi uganke in izzivi, zato se še naprej igram.
Gardenscapes Ajanviete zfz
Včasih mi je bila ta igra všeč. Igral sem ga 5 let! Potem sem dobil nov telefon in izgubil račun. Brez pomoči službe za stranke.
Igra je zabavna, počasi se premika skozi zgodbo, vendar sem prepričan, da so vse igre takšne. Pes je moj najljubši in všeč mi je, da lahko psa poimenujete.
Zahtevna in dobro zasnovana igra z odlično grafiko, ki je vedno boljša! Odlična igralna izkušnja:) Odlični dodatki za mini igre!
Gardenscapes કેઝ્યુઅલ ruw
Download Gardenscapes APK latest version by Playrix - Fastest - Free - Safe for android devices. pripravi se na predstavitev čudovitega vrta!
Ciganka igra da bol ne more biti
To igro igram že leta in se strinjam z veliko ljudmi...dobiš nekaj lahkih stopenj (vključno s super težkimi) in potem dobiš raven, za katero dobesedno traja DNEVE, če ne TEDNE, da zmagaš. Tudi mini naloge za pridobivanje kovancev preprosto niso tam. Zdi se, da ljudje, ki so igrali najdlje, dobijo najslabše izplačilo, kar zadeva nagrade in bonuse. Vse to je povedano in še vedno igram igro tako ...
Preneseno, ker sem videl oceno, da je nemogoče zmagati brez plačila. Res je izziv, ni pa nemogoče. Čudovit način za ubijanje časa
Zavajajoče oglaševanje
Gardenscapes કેઝ્યુઅલ ruw
Za uporabnike Google Play posodobitve vedno zamujajo. Nova sezona je bila posodobljena za druge uporabnike in se začne jutri. Toda mi uporabniki Google Play še vedno nimamo posodobitve, pripravljene za prenos. Zadnjo posodobitev smo prejeli šele 2 dni po novi sezoni.
Preveč porabljenega časa z branjem dolgočasnih pogovorov. Tudi možnost preskoka ne deluje dobro. Rad počistim nivoje in izberem dekor. Skrajšajte pogovor o dekorju in popolnoma odpravite pogovor o opravilih.
Če želite na najboljši možni način napredovati v programu Gardenscapes v sistemu ... Sudoku Plus je nova priložnostna igra te slavne sestavljanke za Android.
Morali bi imeti možnost, da premagate rožnate stopnje, saj dobite zelo malo potez - tvegate, da boste morali za prehod uporabiti tono kovancev. Sovražim, ko sem na preizkušnji in dobivam dodatke na začetku vsake stopnje, potem pa je tu roza raven in če želim obdržati dodatke na začetku vsake stopnje, moram prestati roza stopnje. Sploh ni pošteno. Nehal bom, ker je poraba svojega težko zasluženega denarja za nakup kovancev, da bi presegla neumno roza raven, patetično. ODSTRANITE ROŽADE NIVO!!
Premalo kovancev ko končaš sobo
Aplikacija deluje odlično, nikoli nisem imel težav s povezavo. 3 zvezdice za dejstvo, da lahko preživite ure ali dni na 1 ravni, kar posledično povzroči, da NE morete sodelovati pri stranskih opravilih in skupinskih dogodkih. In zdi se, da nikoli ne spodleti, ko dobiš neomejeno število src, to je čas, ko ne moreš napredovati na nivojih, kar popolnoma premaga točko neomejenih src.
ARZVEZDNE TRIKE 2021 | BREZ LJUDSKE PREVERJANJA Brezplačni viri za GARDENSCAPES 🕹️ 【100% PREVERJENO】 ➢ Vstopite zdaj in ustvarite vire popolnoma
Igram že več kot 4 leta in je res zahtevna igra, še posebej, ker sem dosegel raven 4000. včasih postane zelo frustrirajuće, ker se imenuje izredno različna raven. Časi, ko te ravni ne morem premagati več dni ali celo tednov. Vodim odlično ekipo, imenovano odprti razlog, ki jo postavljam tukaj, tako da je možno odpraviti težave. Vaši ekipni izzivi ob koncu tedna so odlični, toda odprta skrinja je zelo visoka in nagrada ni upravičena. In moja ekipa je izjemno aktivna in za to igro porabi denar kot jaz.
❤️ Ne morem več ven na svojih vrtovih, zato mi ta igra pomaga še vedno delati na vrtu. Igram že 5 let. To je moja najljubša igra. Sin mi je dal svoj stari telefon, da ga uporabljam za igre. Popravil ga je celo na nivoje, kjer sem končal! Zaenkrat vse igre tečejo gladko! Ta igra mi je še vedno všeč 🥰 Še se je nisem naveličal! 😁
16. 1. 22. Igra TREASURE HOUND se je pojavila že 29. ZApored in je Treasure Hound 29. ZAPOREDNO popolnoma izginila ali se ni naložila, ko ste pritisnili "Play". TREASURE HOUND JE Eden NAJBOLJŠIH NAČINOV ZA PRIDOBITEV BREZPLAČNIH BOOSTERJEV. Gardenscapes je odlična igra, toda to je že 29. ZAPOREDNO, ko se igra Treasure Hound ni uspela naložiti od 29. marca 2021, kar je zelo frustrirajuće in nihče iz PLAYRIX-a ni pozoren na svojo podporo, da bi to popravil.
Igra je drugačna kot jo oglašujejo... Nateg!
odlična igra/ljubim Austin. Všeč mi je sama igra, a ko prideš na delo, je scaplng odličen način za preživljanje časa. Všeč so mi samo igre same, saj te držijo na robu.