Post by vergdislonarpa on Feb 5, 2022 20:58:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара кључеве грешака ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Супер забавно, али у последње време сваки пут када користим апликацију, она поквари. Почињем да бојим страницу и почињу кварови. Не могу чак ни да обојим слику 50% а да се апликација не поквари и замрзне.
Ninja Tobu Acción empw
Зашто игрици дајем 4 звездице је зато што је спора и траје мало дуже. Да то урадим, али ми се свиђа игра
Волим ову апликацију. Међутим, у последње време само наставља да се учитава и онда истекне. Не дозвољава ми да учитам ниједну слику.
Презадовољна игрицом.. све похвале.
Paint by Number Coloring Games Друштвене игре xqs
Лажни огласи који приказују уметничка дела која нису у игри, и не дозвољавају вам да изаберете коју боју да обојите са 0/10
Остала су ми само два броја боје да употпуним слику и моја слика је нестала. Мрзим да губим време и да немам шта да покажем за то.
Paint by Number Coloring Games Настолни sliq
Када смо први пут преузели ово, нисте захтевали јебену „ЛОКАЦИЈА БС!!! ТО ЈЕ ПОДЛИ СВИ СВИ ПРОВЕРАЈУ И ДЕИНСТАЛИРАЈУ СНЕАКИ АПЛИКАЦИЈЕ ГДЈЕ ЖИВИМ ИЛИ ГДЕ БОЈА НИЈЕ ПОТРЕБНО. ПРОВЕРИТЕ О АПЛИКАЦИЈИ ПОКРИЖАЈТЕ НА ДНО И НА ДНО А ОНДА НАРОЧИТО КАД СЕ ПРОМЕНЕ УСЛОВИ !!! ТО БС НИЈЕ ЈЕ БАШ ТАКО ПА ЗАДРЖИТЕ АПЛИКАЦИЈУ БОЈ БОЈ САДА !!!!!!!!!!!
Тако сам узнемирен. Направио сам толико слика, и ова игра ми се замрзне током рекламе и без обзира на шта не могу да је натерам да играм.
Свиђају ми се слике, али волео бих да постоји начин да купим и уклоним огласе. Такође сам приметио на сликама да оглас на дну понекад покрива бројеве за бојење. Још један проблем са којим се суочавам је чак и када зумирате до краја да се бројеви помешају на неким сликама, а неки бројеви нестану заједно. Молимо поправите за већу оцену!
😄
Решите проблеме. Заостаје, повлачи се, гаси се. Било је одлично унапред. Сада размишљам о деинсталирању.
Немам речи, супер сте ♥♥♥💪💪💪😎😎😎
Иде на оглас и заглави се. Добијате само огласе без боје по бројевима. Избриши!
Веома добра игрица и занимљива веома добро утице на стрес
Слике су веома једноставне. Обично ми треба око минут да завршим. И између сваког има видео реклама, блех. Ефекти боја су донекле хладни, али се такође не поклапају увек са графиконом боја на дну. То је у основи игра у којој само више пута додирујете екран док се не појави слика. Можда би било добро за децу, али деинсталирам.
Слажем се са опуштајућом изјавом у вашим огласима. али једина бесплатна која сам пронашао била су свакодневна изненађења, погледао сам око 20 (дај и узимај) страница. скоро сви су били посебни. Чак и оне које нису тако означене коштају. већ деинсталиран. остале ствари: могућност преузимања страница да бисте могли да фарбате ван мреже ако је могуће и бесплатне ствари у посебној фасцикли како бисмо могли да видимо да ли имате „бесплатно“ бојење као што је оглашено. веома разочаран. такође је на вашој батерији отпад.
Доброоооооооооо!
Превара сакрива делове тако да не можете да завршите слагалицу осим ако вас не одведе да гледате огласе и одвешће вас до дела који недостаје, извините, деинсталирали сте га
Управо сам преузела апликацију и руши се када кликнете на одређене слике. Свиђа ми се разноликост слика.
Одлична апликација, али потребно је превише интерног простора за складиштење! Свиђа ми се ова апликација, веома је интуитивна за коришћење и веома је забавна, али нажалост морам да је деинсталирам јер заузима превише интерног простора за складиштење и није могуће преместити је на спољну меморију, што би требало да буде прилично једноставна функција за имплементацију . Тренутно користи 1,2 ГБ што је превише да бих могао да га задржим.
Заиста одлична апликација! Забавно и опуштајуће, иако треба да нађу неког другог да уради цитате које већина њих од тада не прави или су глупи. Можете рећи да покушавају да звуче елегантно и паметно, али не успевају. Али са позитивне стране, они вас насмеју колико су страшни, па су успели ако желе у томе.
ПРЕвише огласа. Морате погледати оглас пре него што обојите слику. Сваки. Време. Затим постоји трик са скривањем сићушних делова једне или две боје у нади да ћете гледати оглас за наговештај. Ствар је у томе што наговештај није. Слике су лепе, посебно оне "специјалне" и свиђају ми се цитати. Али то је превише фрустрирајуће. Урадићете 99% слике, али негде на слици постоји један мали део који спречава завршетак. И, као што сам горе навео, наговештај не функционише. Губљење времена.
Свиђају ми се неке од слика. Волео бих да има више цитата за рак и аутизам. Синхронизација података више не ради 😔
Свиђа ми се... да када се вратим да наставим, не морам да тражим Моју слику на којој сам радио. Иначе је врло опуштајуће! ☘💜
одлично
Најлоса игрица икад!
Користите да бисте дали заиста добар избор дневних слика, али квалитет и труд су опали! И даље уживајте у једној од бољих апликација за бојење. Некада сам имао 5 🌟, али сам смањио на 3 🌟
Секс хот и јебање
Свиђају ми се слике и различите врсте дизајна које имају. Међутим, количину додатака је невероватно тешко превазићи. Можете се претплатити да бисте се решили огласа и добили савете - међутим, то је као 70,00 годишње (можете по месецима - али ипак). Деинсталирао сам након што сам добио оглас након сваке странице коју сам обојио. Да је мање реклама - био бих много срећнији.
Одлицно
Ако је ваша ствар одабир додељене боје и додиривање екрана, у реду. Али ако волите да заправо бојите бирајући сопствене шеме, заборавите на то. Ограничена количина бесплатних основних слика.
Леп! Ценим да ме воде до следећег корака, а да не морам да тражим немогуће фрагменте. Коначно, опуштајућа игра боја.
Купио сам пбн златни пакет прошлог октобра, а сада се вратио на подразумеване вредности, крај је децембра и желео бих да знам зашто/шта се десило са мојим златним пакетом, имам рачун у својој Гоогле Плаи апликацији