Post by vergdislonarpa on Feb 5, 2022 20:52:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Duet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Duet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ klávesy pro zvýšení cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Duet 2022 version ▞▞▞
Tohle je nejlepší!!!Miluju to! Stále se vypořádáváme s odmítnutím. 🙃☺️ Největší!!
Pouzdro Duet Realme 8 5G. Počet lidí, kteří si produkt zakoupili je 307. Pouzdro na mobil pro Realme 8 5G – černé. Pouzdro jsme navrhli přesně pro vaše
Duet Árkádjátékok lst
Duet 2+1 meruňkovice - Svachovkadomu
je to velmi strašidelné z písně I hate it
Duet Arkādes spēles ugo
Čekal jsem, proč přestáváte aktualizovat? Právě odinstalovávám
Chladný! Ale můžete to usnadnit
Hra je spíše frustrující než náročná. Nabízí nový herní zážitek, ale jeho level design je spíše stopou a chybou než dovedností. Tato hra má dobrý potenciál, ale vyžaduje práci.
Ovládání je strašně špatné
Duet آرکید qau
Falešná hra, malware
Proč to tak ztížili
Je to jen tanec ohně a ledu, ale pro mobily
Nebyla to špatná hra, ale pozadí je prostě příliš otravné a bolí mě z něj oči. Při každém hraní déle než 5 minut jsem měl chuť ztratit mozkové buňky. Deinstalováno právě kvůli tomu.
Vynikající hratelnost, soundtrack, napojení na Play Games, jde se u toho zaseknout na pár hodin v kuse. I když mám pár dní hlavní úrovně dohrané, tak se pořád snažím překonat své nejlepší skóre v endelss módu. Pecka!
skvělá hra, ale příliš mnoho doplňků
Extrémně návyková, dokážu tuto hru hrát hodiny v kuse a nikdy mě neomrzí, je jednoduchá, ale geniální a je také velkou výzvou pro mozek.
Duet Spillehall xjaz
Duet 아케이드 iig
*vyzkouší hru* *překoná ji asi za 10 dní* *zkouší speedrun* *přebije ji asi za 30 minut* *wtf* Úžasná hra. Jediná věc, která by to mohla zlepšit, je režim cvičení ve stylu Geometry Dash. Rozhodně moje oblíbená hra pro Android.
Myslím, že reklamy jsou extrémně otravné.
Přidá vyskakování každé 2 úrovně. miluji tuhle hru
Dev mě podvedl. Koupil jsem si plnou kompletní verzi, část hry se neodemkla a stále žádám o peníze za odemknutí. Kontaktoval jsem Deva a poslal kód kupónu na odemknutí z obchodu Play. K mému překvapení kód kupónu nikdy nefungoval a na to nepřišla žádná zpětná odpověď od Dev. Neváhejte si jej koupit.
Santoro London - Sáček na přezůvky - Gorjuss - The Duet
Doporučuji NEINSTALOVAT tuto hru, protože mě TOHLE TAK FUSTURUJE, PROTOŽE JE TO DOVEDNOSTNÍ HRA A NENÁVIDÍM DOVEDNOSTNÍ HRY! TUTO APLIKACI NIKDY ZNOVU NEINSTALUJI A OPAKUJI, TAKTO APLIKACI UŽ NIKDY NEINSTALUJI!!!!!!!👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿 👿👿👿👿👿
Hm, je to příliš těžké, ale stále je to dobrá hra
Duet for HP – Aplikace na Google Play
Dobrá hra, ale dost těžká
Přidejte další fáze zdarma
Rychle se učí, ale je to stále náročné během celé hry! Opravdu doporučuji poslouchat se sluchátky; díky soundtracku je hra překvapivě pohlcující.
Pozdravte za nás hongbina
Duet Arcade oev
Nadčasové
nesnáším to
Pooking - Billiards City Esportes hqrv
Tato hra se stala závislostí, která mi nevadí!
Aplikaci Duet Display mají na svědomí bývalí vývojáři společnosti Apple. Ve zkratce se jedná o aplikaci, jenž z vašeho iPhonu či iPadu vytvoří
Nesnáším abs
I když je hra cool, hudba se nám prostě opakuje a upřímně řečeno, hitboxy nedávají smysl
Suprova hra..Nevahal jsem a hned jsem si koupil za tech 55Kc ..Opravdu skvela hra..
Jednoduché, ale náročné. Mechanika, se kterou se seznámíte v první minutě, se nikdy nezmění, ale tvůrce má nápady na překážky. Miluji, když obtížnost hry vychází z toho, co můžete udělat s počátečním předpokladem.
Příliš dobrá hra, ale musí mít více úrovní👍😊
One
Je to skvělá hra, ale po prvním levelu přestala hrát hudba, nejsem si jistý, jestli to bylo jntended, ale doufal jsem, že si hudbu taky užiju.